OPĆINA LJUBEŠĆICA

LJUBEŠĆICA Ovo su tri važne odluke s posljednje sjednice općinskog Vijeća

Objavljeno: 01.04.2021. 14:58

Zadnja izmjena: 01.04.2021. 15:05

Foto: Arhiva

U srijedu 31.ožujka 2021. godine održana je posljednja sjednica Općinskog vijeća Općine Ljubešćica u aktualnom sazivu prije nadolazećih lokalnih izbora.

Na sjednici OV-a razmatrale su se 24 točke dnevnog reda,  od kojih je većina obuhvaćala obvezna izvješća tehničke prirode za 2020. godinu, te su većinom usvojene jednoglasno.

Od donesenih akata Općina posebno izdvaja Odluku o izradi plana ukupnog razvoja Općine Ljubešćica za razdoblje 2021.-2026. godine, Odluku o sufinanciranju energetske obnove obiteljskih kuća na području općine Ljubešćica, te Odluku o suglasnosti na provedbu ulaganja u projekt „Izgradnja i opremanje dječjeg igrališta u Ljubešćici“. Općinski načelnik Nenad Horvatić i predsjednik općinskog vijeća Stjepan Ivanušec zahvalili su se vijećnicima na radu i zalaganju, te danom povjerenju u ostvarenju rezultata u izgradnji bolje i uspješnije Općine Ljubešćica.

Doneseni su Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Općine Ljubešćica za 2020. godinu i Odluka o raspodjeli rezultata Proračuna Općine Ljubešćica za 2020.godinu, te godišnja izvješća proračunskih korisnika Dječjeg vrtića „LEPTIRIĆ“ Ljubešćica i PODUZETNIČKOG CENTRA LJUBEŠĆICA d.o.o.; kao i  izvješće davatelja javne usluge prikupljanja miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada- NOVOKOM d.o.o., te izvješće uprave groblja, kao i mnoga druga.

Komentari