Općina Gornji Kneginec priprema projekt Multimedijalnog kulturnog centra

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 18.04.2013. 17:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Andrej Švoger/VT

Na javni poziv za pripremu regionalnih projekata Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Općina Gornji Kneginec kandidirala je Multimedijalni kulturni centar Kneginec.

Multimedijalni kulturni centar bit će smješten na lokaciji kod osnovne škole Kneginec Gornji. Općina je za potrebe izgradnje otkupila potrebno zemljište te je razrađeno idejno rješenje objekta.

Ulaganjem u gospodarstvo i obrazovanje kao pokretačke snage razvoja, Općina Gornji Kneginec želi postati konkurentna sredina koja svojim građanima osigurava visoku kvalitetu života i rada.

Ovaj projekt u potpunosti odgovara primarnom tematskom cilju iz javnog poziva - ulaganje u obrazovanje, vještine i cjeloživotno učenje, a s obzirom na multi-funkcionalnost projekta, odgovara i nizu alternativnih ciljeva.

Izgradnjom centra mještanima Općine Gornji Kneginec će biti omogućen pristup širokom spektru kulturoloških i obrazovnih aktivnosti, što će uvelike doprinijeti profesionalnom i osobnom razvoju pojedinaca svih dobnih skupina.

Komentari