prijavite se

Općina Sveti Ilija dodjeluje stipendije studentima, evo kako se možete prijaviti

Objavljeno: 14.11.2023. 09:49

Zadnja izmjena: 14.11.2023. 10:03

Foto: Arhiva

Općina Sveti Ilija raspisala je natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima s područja Općine Sveti Ilija koji se školuju na visokim učilištima za akademsku godinu 2023./2024. 

Dodjeljuju sedam stipendija po osnovi socijalno-ekonomskog statusa, sedam stipendija po osnovi uspjeha i postignuća te sedam stipendija za deficitarna zanimanja. Visina pojedinačnog mjesečnog iznosa stipendije iznosi 60 eura za redovne studente koji studiraju na području Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije dok za redovne studente koji studiraju na području ostalih županija u Republici Hrvatskoj visina stipendije iznosi 80 eura. 

Pravo na sudjelovanje u natječaju za dodjelu stipendija imaju studenti koji su državljani RH, redovni polaznici višeg i visokog obrazovanja, posebno nadareni redovni polaznici koji postižu značajne rezultate na natjecanjima, redovni polaznici višeg i visokog obrazovanja za deficitarna zanimanja te studenti koji nisu korisnici drugih stipendija ili novčanih primanja koja imaju obilježja stipendija za vrijeme dodjele i korištenja stipendije Općine. 

Kriterije za dodjelu i sve ostale informacije vezane uz natječaj možete pronaći ovdje

Komentari