Grad Ivanec

Počelo asfaltiranje prometnica oštećenih u aglomeracijskim radovima u Ivancu

Objavljeno: 26.10.2023. 12:36

Zadnja izmjena: 26.10.2023. 12:39

Foto: Grad Ivanec

Kao što je i bilo najavljeno iz Ivkom voda Ivanec d.o.o., počelo je dugo očekivano asfaltiranje dijela prometnica oštećenih prilikom izvedbe radova na Aglomeraciji Ivanec.

Jučer je asfaltirana dionica Ulice Augusta Cesarca na potezu od grobne kuće do Ulice žrtava hrvatskih domovinskih ratova, koja je neuređena stajala više od godinu dana. Veliko je to olakšanje i kraj muka ponajprije za stanare ovih ulica (kojima su kiše i bujice iz strme Cesarčeve ulice pred kuće i ograde nosile šljunak i kamenje, a o problemima u prometu, prašini i šteti na vozilima da se i ne govori), ali i za sve ostale građane koji napokon svojim vozilima mogu normalno prići groblju i grobnoj kući.

Danas se asfaltira i odvojak Malezove ulice od Stanice za tehnički pregled vozila prema Ribičkom domu. Radove izvodi Cestno podjetje Ptuj. Popis dionica predviđenih za asfaltiranje do kraja listopada i do kraja ove godine kao i onih na kojima prije asfaltiranja predstoje radovi na rekonstrukciji vodovoda dostupan je na poveznici https://ivanec.hr/novost/7675-aglomeracija-ivane

Komentari