Porcijunkulovo: Vikend donosi mnoštvo sadržaja i nove koncerte

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 03.08.2013. 15:06

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Petak je u Čakovec donio vrhunsku zabavu uz koncert Nene Belana.

Centar Čakovca jučer je bio poput velikog Belanovog hita, "Ocean ljubavi", a pozitivna energija prenijela se na okupljeno mnoštvo na Trgu Republike. Velikim hitom "Rijeka snova" mogao bi se najbolje opisati čakovečki nastup. Porcijunkulovo je u petak navečer bilo poput snova, ali rijeka teče dalje, a s njom je Belan otplovio uz obećanje kako će se u Grad Zrinskih sigurno vratiti.   

U vikend Porcijunkulovo ulazi s još bogatijim cjelodnevnim programom. Na svoje su u subotu došli ljubitelji starih automobila na 14. izdanju Oldtimer susreta kojeg organizira Olditmer klub Međimurje.

Premijerno će u sklopu Porcijunkulova danas biti održano natjecanje u snazi mišića, ali i jačini uma, Strongman Čakovec. Natjecatelji iz Hrvatske i susjednih zemalja odmjerit će snage u pet disciplina: Vuča kamiona, dizanje auta, dizanje balvana, nošenje 350 kilograma na leđima i podizanje teških predmeta.

Večernje koncerte splitskih izvođača na ovogodišnjem Porcijunkulovu nastavlja Marijan Ban i Diktatori koji nastupaju na pozornici Trg. U isto vrijeme na pozornici Tomislav nastupa Željko Krušlin Kruška.

Komentari