Portal eVaraždin.hr partner u projektu Regionalne vijesti 24sata

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 17.03.2014. 13:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Najposjećeniji hrvatski portal 24sata.hr u suradnji s najboljim partnerskim regionalnim portalima, među kojima je iz Varaždinske županije jedino eVaraždin.hr, nudi čitateljima pregled vijesti iz svih regija, županija, gradova pa čak i iz četvrti.

Već četiri godine portal eVaraždin.hr donosi vijesti iz grada Varaždina, čitave Varaždinske županije, iz Hrvatske i svijeta, piše o raznim događanjima i najavljuje ih. Potvrdu da radimo iznimno dobar posao prije nekoliko tjedana dobili smo i od najposjećenijeg hrvatskog portala 24sata.hr , koji prenosi važne vijesti koje se tiču naše lokalne zajednice.

Čitatelji portala 24sata.hr zahvaljujući suradnji s portalom eVaraždin.hr tako mogu na Regionalnim vijestima pročitati što rade političari, doznati aktualne komunalne informacije, sportske i poslovne vijesti s područja Varaždinske županije. Na Regionalnim stranicama koje popunjavaju izabrani, najbolji portali u državi čitatelji imaju svakodnevno dostupne informacije o kulturnim manifestacijama, izložbama, koncertima, festivalima i još mnogo drugih dnevnih vijesti.

Portal eVaraždin.hr značajan je partner u projektu Regionalnih vijesti jer se može pohvaliti s više od 27.840.000 pregledanih stranica. Portal bilježi konstantan rast, a posljednjih nekoliko mjeseci posjećuje ga mjesečno više od 300.000 čitatelja, a ta brojka se iz dana u dan povećava.

Inače, tijekom proteklih godina na portalu eVaraždin.hr je objavljeno više od 28.000 članaka, što samo po sebi govori o kvaliteti portala koji je čitan i izvan granica RH, te iznimnom trudu uredništva.

To potvrđuje i činjenica kako sadržaj portala eVaraždin.hr prenose brojni nacionalni i lokalni portali.
  

Komentari