Posljednja provjera Vidovec BIOS-a prije četvrtfinala

Objavljeno: 07.04.2011. 18:08

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

U petak u 19 sati, rukometaši Vidovec BIOS-a ugostit će na domaćem terenu, u sklopu 19. kola 2. HRL Sjever RK Viro iz Virovitice.

Susret je koji ne odlučuje o prvom mjestu, jer je RK Vidovec BIOS još prije nekoliko tjedana osigurao naslov prvaka i ulazak u viši rang natjecanja – 1B ligu. Upravo zato, zamolili su Vidovčani zamolili goste da pomaknu ogled za jedan dan, sa subote na petak, kako bi se što bolje pripremili za povijesni kup ogled u srijedu, gdje u četvrtfinalu igraju protiv Bjelovara za prolaz među četiri najbolje ekipe u kupu.

Virovitični su jedna od boljih ekipa u ligi, čak su jedno vrijeme držali drugo mjesto na tablici, no nakon dobrog starta u sezonu, uslijedio je njihov pad te se trenutno nalaze u sredini tablice. No, svi su posebno motivirani kada igraju protiv lidera, pa će tako sigurno biti i Virovitičani u petak u dvorani u OŠ Vidovec.

Unatoč tome, u RK Vidovcu sugeriraju oprez, maksimalnu ozbiljnost, tim više što u sastavu zbog lakše ozljede vjerojatno neće biti Borisa Vujovića, jednog od najvažnijih igrača ekipe. Trener Melnjak čuvat će iskusnog Vujovića za kup, a Virovitica će biti posljednja prigoda da se isprobaju neke dodatne taktičke varijante za Bjelovar.

Prodaja ulaznica ide odlično

Vidovec je spreman za povijesnu utakmicu. Nikad ranije nije neki sportski kolektiv u vidovečkog općini, bio među osam u nacionalnom kup natjecanju. Stoga ne čudi veliki interes u vidovečkom kraju, gdje svi s nestrpljenjem iščekuju veliki ogled protiv Bjelovara u srijedu. Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji u caffe baru Šenjug (Vidovec), caffe baru Kitris (Nedeljanec) i zalogajnici Šanjek (Varaždin). Kako smo saznali, već sada je interes velik, a očekuje se da će dvorana biti rasprodana do posljednjeg mjesta. Organizatori su pripremili i prigodan zabavni program, koji će početi već od 18 sati.

Komentari