Predstavljanje natječaja za prevenciju nasilja nad i među djecom i mladima

Objavljeno: 28.02.2014. 07:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Zaklada Zamah i Grad Varaždin u srijedu, 5. ožujka u 11 sati u palači Herzer javnosti će predstaviti Natječaj za financiranje projekata udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima.

Radi se o natječaju Ministarstva socijalne politike i mladih te Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, koji je otvoren od 14. veljače do 31. ožujka, a na njega se mogu prijaviti sve udruge koje su programski usmjerene za rad s djecom i/ili mladima. Financijsku potporu udruge mogu dobiti za projekte koji doprinose smanjenju svih pojavnih oblika nasilja nad djecom i mladima i vršnjačkog nasilja.   

Predstavljanje natječaja održat će se istog dana i u Pučkom otvorenom učilištu Varaždin u 16 sati, a detaljne upute za prijavitelje dostupne su na mrežnim stranicama Ministarstva socijalne politike i mladih (www.mspm.hr), Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta (www.mzos.hr) i regionalnih zaklada kao provedbenih tijela u ovom natječaju. Područje Zagrebačke, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske i Međimurske županije te Grada Zagreba pokriva Regionalna zaklada za lokalni razvoj "Zamah" (www.zamah.hr).

Komentari