grad novi marof

Predstavnici Hrvatskih voda s gradonačelnikom Jenkačem održali radni sastanak

Objavljeno: 13.11.2023. 17:24

Zadnja izmjena: 13.11.2023. 18:53

Održan je radni sastanak između gradonačelnika Grada Novog Marofa Siniše Jenkača, predstavnika Grada te direktora Hrvatskih voda VGO za Muru i gornju Dravu Milana Rezo i njegovih suradnika.

Sastanak je bio prilika za razgovor o ovogodišnjim ulaganjima Hrvatskih voda na području Grada Novog Marofa, a istovremeno su analizirane problematične točke koje će biti obuhvaćene planom za 2024. godinu. Tijekom radnog sastanka, sudionici su obišli teren te raspravljali o aktualnim projektima, ističući važnost suradnje između Grada i Hrvatskih voda u održavanju i unapređenju sustava na tom području.

- Razgovarali smo o važnim investicijama i projektima na području Grada, a suradnja s Hrvatskim vodama pokazala se ključnom za očuvanje vodnog sustava i rješavanje problema naših sugrađana. Trenutno smo fokusirani na projekte u Ključu na starom koritu rijeke Bednje i u Podevčevu, predjelu Ptičeki. Očekujemo daljnje aktivnosti po tom pitanju do kraja godine, kao i na početku iduće, koje će pridonijeti poboljšanju uvjeta - rekao je gradonačelnik Jenkač.

Rezo je izrazio zadovoljstvo odrađenim na novomarofskom području te je istaknuo kako će se i dalje nastaviti rješavati projekti na području Novog Marofa. Inače, na području Novog Marofa se u 2023. godini provode projekti ukupne vrijednosti 495,5 tisuće eura.

Komentari