Pregršt sportskih događanja ovog vikenda u Varaždinu

Objavljeno: 03.12.2011. 12:02

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Ovog vikenda Varaždince očekuje pregršt sportskih događanja, a aktivni su gotovo svi prvoligaši...

Ovaj vikend obilježit će tri varaždinsko-međimurska susreta, a prvi međužupanijski derbi na rasporedu je u 17 sati u Graberju između košarkašica Vindija i čakovečke Radosti.

Nakon košarkašica Vindija istrčat će njihovi muški kolege Vindija koja u 19,30 igra prvenstveni derbi protiv vodeće ekipe lige Međimurja, dok njihovi kolege koji se natječu u A-2 ligi sjever, Ivančica u 17 sati ugošćuje Rudar Cimper, a Grafičar odlazi na noge Bjelovaru.

Treći susjedski derbi, ali derbi začelja na rasporedu je nedjelju u 18 sati u Čakovcu između rukometaša Varteks Di Caprija i domaće ekipe Međimurja.

Prije svih dvoranskih sportova u subotu na varaždinski travnjak posljednji put ove godine istrčat će nogometaši Varaždina koji u 15 sati traže bodove protiv Šibenčana.

U isto vrijeme odbojkaši Varaždin Volley tražit će drugu prvenstvenu pobjedu na gostovanju u Vukovaru kod istoimenog domaćina.

Aktivni su i malonogometaši Novog Marofa koji u subotu na domaćem terenu u 18,30 igraju protiv Mejaša.

Od rukometnih prvoligaša vodeći Vidovec Bios u subotu u 19 sati ugošćuje Dugo Selo, dok Ivančica u posljednjem kolu ove jeseni odlazi na noge Biogradu.

Stolnotenisačice Varaždina koje se natječu Superligi u subotnjem derbiju dočekuju Aquastil iz Duge Rese. Susret je na rasporedu u 17 sati u dvorani Srednjoškolac, dok njihovi muški kolege stolnotenisači STARR-a odlaze na gostovanje u Kutinu i Petrinju.

Komentari