nezgoda na pruzi...

PUTOVANJE S POGLEDOM: Čitateljica se žali: ''Platiš kartu, očekuješ normalno putovanje, onda hodaš po pruzi i još se ozlijediš''

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 23.07.2018. 16:37

Zadnja izmjena: 23.07.2018. 16:38

U redakciju nam se javila čitateljica koja je danas vlakom koji kreće u 11:45 iz Ludbrega putovala prema Varaždinu i na pruzi doživjela manju nesreću.

Naime, prema riječima čitateljice, osim što je vlak u Varaždin kasnio 30 minuta, zbog neispravnosti je putnike ostavio na pruzi 100 metara prije Kućanske rampe te su putnici, kako se i vidi iz fotografije, morali hodati po pruzi da dođu do kolovodora, ili kamo su se već uputili.

- O kašnjenju neću ni govoriti jer je to već normalno, a nakon što smo se uputili po pruzi do kolodovora jer drugačijeg načina nije bilo, stala sam na hrđav čavao i naravno, odmah sam morala doktoru da ne bi došlo do nekakve infekcije - rekla nam je čitateljica i dodaje kako smatra da je sigurnost putnika ovim potezom bila ugrožena.

- Osim ovoga što se meni dogodilo, ljudi su na godišnjem, putuju, zanima me kako bi bilo da je netko nosio dva ili tri kofera po pruzi. Platiš kartu, očekuješ normalno putovanje, a onda moraš hodati po pruzi i još se ozlijediš- za kraj nam se požalila čitateljica. 

Komentari