Radek Sambolec je novi trener najstarijeg varaždinskog nogometnog kluba

Objavljeno: 17.07.2012. 13:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

ŠNK Sloboda Marlex, najstariji varaždinski klub koji će se ove sezone natjecati u 2. Županijskoj nogometnoj ligi, počeo je s pripremama za novu sezonu. Na početku priprema odazvalo se 17 igrača kojima je predstavljen novi trener kluba – nekadašnji igrač Slobode i Varteksa Radek Sambolec.

Prvo okupljanje igrača ŠNK Sloboda-Marlex započelo je kratkim sastankom u klupskim prostorijama gdje se sedamnaestorici prisutnih igrača obratio predsjednik kluba Marijan Hižak.

Nakon što je prisutnim igračima zaželio uspješnu nogometnu sezonu sa što manje povreda obrazložio je ciljeve klupske uprave u nastupajućoj sezoni te iskoristio  priliku da igračima predstavi novog trenera Radeka Sambolca, uvaženog  nogometnog stručnjaka, bivšeg igrača NK Sloboda i NK Varteks.

Igrači i novi trener poduprli su nastojanje Uprave kluba da se ŠNK Sloboda-Marlex što prije vrati u viši rang natjecanja.

Prema riječima trenera Sambolca, to zasigurno nije neostvarivo, ali isključivo uz puno truda i htijenja, jer nemojmo zaboraviti da po prvi puta u povijesti varaždinskog nogometa za isti cilj se bore četiri varaždinska nogometna kluba: NK Varaždin, NK Varteks, NK Mladost i ŠNK Sloboda-Marlex.

U sklopu priprema Uprava kluba je  dogovorila tri prijateljske utakmice koje će se igrati na stadionu Sloboda: u subotu, 21. srpnja 2012 s gradskim rivalom NK Varaždin (početak u 17,30 sati) , 29. srpnja 2012, s početkom u 18 sati s NK Marof iz Novog Marofa i 8. kolovoza 2012, s početkom u 18 sati, te s mađarskim trećeligašem Chesterom, s početkom u 18 sati.

Komentari