Radelić uručio uvjerenja informatičkim operaterima

Piše: eVz

Objavljeno: 30.11.2012. 16:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

U Pučkom otvorenom učilištu u Varaždinu, Vjeran Radelić, zamjenik varaždinskog gradonačelnika, uručio je uvjerenja o završenom osposobljavanju za operatera na računalu.

Uvjerenja je primilo petnaest polaznika iz kategorije nezaposlenih osoba, evidentiranih u Područnoj službi Zavoda za zapošljavanje u Varaždinu. 

Polaznici su u 120 sati stekli osnovna znanja o dijelovima računala, naučili raditi s operacijskim sustavom Windows 7, obrađivati tekst u programu Word, raditi s proračunskim tablicama pomoću programa Excel, te pretraživati Internet i služiti se elektroničkom poštom.

Program je odobren od strane nadležnog Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za provedbu obrazovanja, a Uvjerenje o osposobljavanju upisuje se u radnu knjižicu.

Informatičko obrazovanje financirano je od strane Grada Varaždina temeljem Sporazuma o provođenju projekta informatičkog obrazovanja „Za kvalitetu zapošljavanja i rada“ kojeg zajednički provode Grad Varaždin, Pučko otvoreno učilište Varaždin i Zajednica tehničke kulture.

Komentari