Radoš i Vučić u Varaždinu predstavili program za izbore za Europski parlament

Objavljeno: 17.03.2014. 13:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Andrej Švoger

Kandidati za Europski parlament nastavljaju svoju turneju po hrvatskim gradovima.

Varaždin je danas posjetio Jozo Radoš, predsjednik Kluba zastupnika HNS-a, saborski zastupnik i kandidat HNS-a na izborima za Europski parlament, a ugostio ga je Marin Vučić, također kandidat HNS-a na izborima za Europski parlament.  

Radoš i Vučić predstavili su program za izbore za Europski parlament, a posjetili su i Centar za odgoj i obrazovanje "Tomislav Špoljar" te centre izvrsnosti u Elektrostrojarskoj školi Varaždin. Na varaždinskom Korzu družili su se s građanima i novinarima.

– Europski parlament odlučuje o vrlo važnim pitanjima. Gotovo pedeset posto odluka koje se tiču naših života ovisi o tom Parlamentu, stoga je vrlo važno da znamo što se tamo događa, da izaberemo ljude koji će moći zastupati naše interese. Važno je i građane upoznati s radom Parlamenta i animirati ih da se u što većem broju odazovu na izbore za Europski parlament – istaknuo je Jozo Radoš.

Varaždinski kandidat za Europski parlament Marin Vučić naglasio je kako je vrlo važno povući što više sredstava u našu zemlju te da je to jedna od najvažnijih funkcija europarlamentaraca.

– Ovo je prvi puta da sjeverozapadna Hrvatska ima svog kandidata za Europski parlament. Zasad sam ja jedini kandidat, vidjet ćemo hoće li tako i ostati. Mislim da je vrlo važno da je u toj instituciji netko iz ovog dijela Hrvatske. Od 2014. do 2020. bit će nam na raspolaganju gotovo tisuću milijardi eura. Na nama je koliko ćemo biti vrijedni i marljivi i odgovorni da barem dio tih sredstava dovedemo u našu zemlju – rekao je Vučić.

Komentari