GRADSKI RUKOMETNI KLUB VARAŽDIN1930

Radujković: "Nakon dobrih utakmica protiv Steaue malo smo poletjeli pa je i dobro da su nas Sesvete spustile na zemlju."

Objavljeno: 15.09.2018. 10:44

Zadnja izmjena: 15.09.2018. 11:20

Rukometaši GRK Varaždin 1930 odigrali su pripremni susuret protiv ekipe RK Sesvete u sportskoj dvorani u Graberju. Gosti su odlično odigrali i na kraju je rezultat bio 28:36 (16:19).

Trener GRK Varaždin 1930 Siniša Radujković nije bio zadovoljan viđenim.

- Jako slabo smo odigrali. Nakon dvije dobre utakmice koje smo odigrali s rumunjskom Steauom malo spo poletjeli pa su nas Sesvete sputile na zemlju. Možda je i dobro da se sada dogodila ova utakmice, pa da u prvenstvo uđemo koncentriraniji. Prvih 30-tak minuta igrali smo bez kontakta, a kad se to nastavilo i u drugom dijelu uveo sam mlade igrače.

Kakv je raspored za posljednji tjedan priprema?

- Do sljedeće subote moramo u potpunosti okrenuti pristup igri. Do tada su pred nama samo jaki treninzi. Moramo pojačati obranu i onda će iz toga poizaći i bolji napad.

Olakotna okolnost je da ekipa nije bila kompletna.

- Tri bitna igrača nisu igrala. Novak i Glavaš su lakše ozlijeđeni i na njih najvjerojatnije mogu računati u prvom kolu, sljedeće subote. Pedić je ozlijedio rame još u prijateljskoj utakmici s Bjelovarom i već oko mjesec dana mi nije na raspolaganju. On igra na poziciji pivota i doveden je kao pojačanje pa nedostaje ekipi. Nadam se da će i on biti spreman za susret protiv ekipe Rudara iz Labina. 

Komentari