Raspisan natječaj za gradnju i uređenje novog groblja u Ivancu

Objavljeno: 05.03.2012. 09:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: ivanec.hr

Komunalna tvrtka Ivkom raspisala je natječaj za gradnju i uređenje novog groblja u Ivancu. Vrijednost radova u prvoj fazi procijenjuje se na 1,2 milijuna kuna, piše ivanec.hr

Budući da će se novo ivanečko groblje graditi etapno, raspisani natječaj odnosi se na uređenje trećine budućega groblja, odnosno, na uređenje polja III, na kojemu je predviđena gradnja po petnaestak jednostrukih i dvostrukih te desetak trostrukih grobnica.

- U projekt je izravno uključen Grad Ivanec, koji je financirao otkup zemljišta za proširenje groblja. Autor idejnog rješenja je Eduard Kušen, a suvremeni arhitektonski projekt groblja izradio je Arhitektonski studio Nexar. Grad Ivanec će dijelom i financirati buduće radove - poručio je ivanečki gradonačelnik Milorad Batinić.

Direktor Ivkoma Mladen Stanko poručuje da je natječaj otvoren do 28. ožujka, a procijenjena vrijednost radova u ovoj fazi je 1,2 milijuna kuna.

S obzirom na predstojeći odabir najpovoljnijeg izvođača i početak radova, svi građani zainteresirani za kupovinu grobnica mogu doći u Ivkom, pogledati projekte, raspitati se o cijenama i predbilježiti se za kupovinu odabranih grobnih mjesta i grobnica. Građanima se omogućuje i obročna otplata.

Komentari