Policija se ispričava: Pravni slijednik NK Varteksa je NK Varaždin

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 30.04.2013. 13:24

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: ilustracija

Pitanje dolaska interventne policije na utakmice NK Varteks, zbog kojeg su reagirali iz NK Varteks i PU varaždinske, proširilo se na raspravu o imenima klubova.

>> NK Varteks: Policija nas natjerala da platimo specijalce na utakmici protiv Zagorca

>> PU varaždinska: Za White Stonese je potrebno policijsko osiguranje

>> NK Varaždin: White Stonesi nisu imali pravo na ime Varteks i obilježja kluba

Nakon što je PU varaždinska u svom priopćenju navela da se "N.K. Varteks natječe u II Županijskoj nogometnoj ligi, skupina Istok, u kojoj je premješten nakon ispadanja iz I Hrvatske nogometne lige", iz NK Varaždin zatražili su ispravak.

PU varaždinska oglasila se priopćenjem:

"Povodom priopćenja NK Varaždin od 29. travnja 2013. godine, kojim se traži ispravak reagiranja Policijske uprave varaždinske na priopćenje NK Varteks, od 26. travnja 2013. godine, ovom prilikom upućujemo ispriku zbog nenamjerne pogreške vezane uz navode da je sadašnji nogometni klub koji nosi naziv NK Varteks slijednik nekadašnjeg NK Varteks.

Naime, do pogreške je došlo prilikom opisivanja okolnosti vezanih na navijačku skupinu White Stones, koji su navijali i navijaju za klubove koji nose ime NK Varteks, a Policijskoj upravi varaždinskoj dobro je znano tko je pravni slijednik nekadašnjeg NK Varteks."

Komentari