NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Reakcije nakon visokog poraza - Domagoj Drožđek: "Nadam se da ćemo puno naučiti iz ove utakmice"

Objavljeno: 15.08.2020. 19:18

Zadnja izmjena: 15.08.2020. 19:26

NK Varaždin nije najbilje ušao u nov uprvoligašku sezonu. Ne stišavaju se komnatri na sinoćnji poraz od 5:1 koji im je nanijela Gorica, ali i način na koji su u poslejdnjih nekoliko minuta sučeve nadoknade primili tri gola.

Domagoj Drožđek, jedan od najboljih pojedinaca u ekipi Varaždina, smatra da ovaj poraz treba gledati kao svojevrsnu školu.

- Kad dobiješ tri gola u dvije minute to je neka viša sila. Čisti blackout u zadnjim minutama utakmice. Ali ja sam pozitivan, mislim da smo i mi imali svoje šanse koje nismo iskoristili. Znamo kako je prošla posljednja utakmica s njima, tamo nam se na njihovom terenu otvorilo a ovo je bio čisti blackout posljednjih pet minuta. Igrali smo prijateljsku s Goricom pa smo izgubili isto 5:1, a u sljedećoj prvenstvenoj utakmici smo dobili Rijeku. Tako da idemo dalje i gledamo samo sebe i nadam se da ćemo puno naučiti iz ove utakmice te nastavili u našem ritmu, kakav smo imali nakon korona pauze. Od sljedeće utakmice nama kreće prvenstvo, sad smo vidjeli gdje smo, zaključio je Drožđek. 

Sljedeće subote Varaždin gostuje u Šibeniku, kod novog prvoligaša i prilika je to za popravljanje dojma iz utakmice s Goricom.

Komentari