prikupili knjige

Reformisti obilježili Međunarodni dan knjige i Dan zaljubljenih

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.02.2019. 13:50

Zadnja izmjena: 14.02.2019. 13:58

Povodom Međunarodnog dana knjiga koji se obilježava 14. veljače Reformisti iz Varaždina i Varaždinskih Toplica uključili su se u akciju prikupljanja knjiga za djecu i mlade koje je organizirala Prva gimnazija Varaždin pod nazivom 'Svoju knjigu daruj, tuđe srce obraduj!".

Nenad Koščak, Darko Detelj, Robert Vugrin, Mirjana Soldatek i Željko Bedeković predali su Prvoj gimnaziji veliki broj slikovnica i knjiga koje su prikupili članovi i Interesni odbor žena. Tamo ih je ugostila ravnateljica Janja Banfić.

- Uključili smo se da pomognemo ovu hvalevrijednu akciju Prve gimnazije Varaždin. Važno je da našoj djeci približimo knjige i da ih potaknemo na čitanje. Ove slikovnice i knjige sigurno će dospjeti u prave ruke. - naglasili su Reformisti.

Nakon predanih knjiga Prvoj gimnaziji, Reformisti su na Franjevačkom trgu u Varaždinu podijelili slatke paketiće građanima povodom Valentinova. Akciji darivanja pridružila se i potpredsjednica Reformista i predsjednica Gradske organizacije Varaždin Natalija Martinčević.

Komentari