Rođeni ste 1996. godine? Javite se radi upisa u vojnu evidenciju

Objavljeno: 22.01.2014. 09:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija, wikipedia

Ministarstvo obrane RH poziva sve muške osobe, hrvatske državljane rođene 1996. godine, i starijih godišta koji do sada nisu upisani u vojnu evidenciju, da se radi upisa u vojnu evidenciju jave u Područni odsjek za poslove obrane Varaždin.

Upis u vojnu evidenciju provodi se od 10. do 28. veljače ove godine, te su pozvani svi obvezni odazvati, odnosno eventualnu spriječenost potrebno je opravdati osobno ili putem roditelja.

Poradi upisa u vojnu evidenciju sve pozvane osobe također su obvezne predočiti osobnu iskaznicu ili domovnicu i OIB, a hrvatski državljani koji borave u inozemstvu upis u vojnu evidenciju mogu provesti putem diplomatske misije ili konzularnog ureda RH.

Upis u vojnu evidenciju za grad Varaždin i općine Beretinec, Cestica, Gornji Kneginec, Jalžabet, Petrijanec, Sračinec, Sveti Ilija, Trnovec Bartolovečki, Vidovec i Vinica obavit će se od 11. do 13. te od 25. do 27. veljače u prostrorijama Područnog odsjeka za poslove obrane Varaždin (Stanka Vraza 4, 1. kat).

Za gradove Novi Marof i Varaždinske Toplice, te općine Breznica, Breznički Hum, Ljubešćica i Visoko, 18. veljače u Novom Marofu u velikoj dvorani Kulturnog centra (Antuna Mihanovića 3).

Za grad Ludbreg i općine: Martijanec, Mali Bukovec, Sveti Đurđ i Veliki Bukovec, 19. veljače u Ludbregu, u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta "Dragutin Novak" (Trg Svetog Trojstva 19).

Za gradove Ivanec i Lepoglavu, te općine Bednja, Donja Voća, Klenovnik i Maruševec, u Ivancu 20. i 21. veljače, u dvorani Gradskog društva Crvenog križa Ivanec (Đure Arnolda 11).

Komentari