Rukometaši Vidovec Biosa nisu uspjeli iznenaditi lidera u Karlovcu

Objavljeno: 25.11.2012. 18:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:47

Foto: Andrej Švoger

Rukometaši Vidovec Biosa nisu uspjeli iznenaditi prvoplasiranu momčad tablice, Karlovačku Banku, na njihovom domaćem parketu, dje su poraženi rezultatom 30:24.

Od početka je domaćin bio bolja ekipa, kao što se očekivalo, čvrstom i agresivnom igrom u obrani, uspjevali su zadržavati sve pokušaje Vidovec Biosa u napadu. Već u 13. minuti „stradao“ je od obrane Karlovčana i Jurica Vidaček, te nije mogao nastaviti susret, a rezultat je na poluvremenu bio -3.

Izgledalo je kao da se vidovečki rukometaši mogu vratiti u susret, ali uz vrlo neučinkovit napad, nije se moglo pobijediti. Dovoljno govori šut vanjske linije, od samo 11/35! U momčadi su opet bila najraspoloženija krila (posebice Lovrenčić, koji je ponovno bio prvi strijelac ekipe), ali i odlični vratari ovaj puta. Odlični Tomislav Balent je skupio 15 obrana, a Grd pripomogao sa četiri obrane.

- Nismo znali odgovoriti na agresivnost Karlovčana, na njihovu tradicionalno čvrstu obranu, iako sam na to upozoravao prije utakmice. Jednostavno smo se prepali, iako se s njima može igrati. Vanjska linija danas nije bila prava, a bez toga ne možeš pobijediti nikoga – kazao je Alan Belko.

Huljina je predvodio napade Karlovačana sa 7 golova, dok su Borozan i Cindrić dodali po šest golova. Kod Vidovčana najefikasniji je bio Lovrenčić sa pet golova, a M. Melnjak i Sršen dodali su tri gola.

Već u sljedećem kolu, Vidovec Bios ima prigodu za nove bodove, u subotu u Vidovec dolazi ekipa Zameta, jedan od direktnih kandidata u sredini tablice.

- Moramo zaboraviti ovaj poraz, izbrisati ga iz glava, ali i nešto naučiti. Prije svega kako igrati agresivnije i hrabrije. Čeka nas ekipa Zameta, igramo doma, gdje moramo pobijeđivati, pred domaćom publikom, a već od ponedjeljka počinje priprema za ovu utakmicu – zaključuje trener Belko.

Utakmicu u Karlovcu pratilo je stotinjak navijača Vidovec Biosa, ponovo su bili značajna podrška a svoje miljenike na parketu, a ne sumnjamo i da će u subotu dvorana u Vidovcu ponovno biti premala, za sustret sa Zametom.

 

Karlovačka Banka – Vidovec Bios 30:24 (14:11)

Karlovac. Gledatelja: 1300.

Karlovačka Banka – Borozan 6, Cindrić 6(3), Huljina 7, Ribar, Štrucelj 2, Rački, Višnić, Smojver 1, Požega 2, Štrucelj 3, Hadrović 2, Obranović, Bačić 1, Karić (2+0 obr.), Glumac, Prezelj (13+0). Trener: Ivan Pavlaković.

Vidovec Bios – Grd (4+0 obr.), Dobovičnik, Peček 2, A. Melnjak 1, Jeftić 2, Svetec 2(1), Vincek, M. Melnjak 3, Sršen 3(1), Vidaček 2(1), Lovrenčić 5, Turković 2, Balent (15+0), Mišković, Herman 1, Marčec 1. Trener: Alan Belko.

Komentari