Rukometašice Dalmatinke ipak bolje od Koke

Objavljeno: 11.10.2012. 11:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Rukometašice Koke u srijedu su doživjele treći prvenstveni poraz. U Pločama je slavila  domaća ekipa Dalmatinke 26:22...

U susret su bolje ušle domaće igračice te u 7. minuti imale vodstvo od 4-1, no Kokice su uspjele konsolidirati svoje redove te se približile Pločankama. U 16. minuti čak su i povele 8:7, ali  domaća ekipa vratila je prednost na svoju stranu. Minimalnu razliku od jednog gola Dalmatinka je održavala do same završnice prvog dijela, kada je povećala su svoju prednost i na odmor otišla rezultatom 16:13.

U drugom poluvremenu Pločanke su  održavale stečenu prednost od plus tri do sredine drugog dijela, kada su Kokice smogle snage i u 50. minuti izjednačile na 20:20. Izgleda da su u tom sustizanju potrošile mnogo snage pa su u nastavku pločanske rukometašice  serijom 5:0 otišle na plus pet te utakmicu mirno privele kraju. Susret je završio 26:22. 

Najraspoloženija u redovima Dalmatinke bila je Valentina Blažević sa 11 postignutih pogodaka, dok su kod Koke najefikasnije bile Brigita Zvonar i Elena Halili koje su svaka po četiri puta zastresle mrežu domaćina. 

Ovim porazom Koka je pala na predposljednje mjesto lige, a u sljedećem kolu, koje je na rasporedu u subotu, ugošćuje Osijek. 

Komentari