Salinovčani stolnim tenisom i belom obilježili dan rekreacije

Objavljeno: 09.02.2012. 09:37

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: e-ivanec.com

Povodom Dana sportske rekreacije u Hrvatskoj DŠR Salinovec je organizirao stolnoteniski turnir otvorenog karaktera i turnir u kartanju bele.

Turnir u stolnom tenisu održan je u dvorani Područne škole „Tin Ujević„ u Salinovcu, a odazvalo se ukupno 25 natjecatelja iz Salinovca, Ivanečke Željeznice, Ivanečkog Vrhovca, Stažnjevca, Gačica, Ivanca, Lančić-Knapiča, Bedenca, Klenovnika, Žarovnice, Lepoglave, Varaždina i Zagreba.

Natjecatelji su bili razvrstani u 8 skupina iz kojih se 16 razigravalo za plasman prema kup sistemu. Treće mjesto osvojio je Dragutin Posenjak iz Žarovnice, drugo mjesto pripalo je Vedranu Cerovčecu iz Klenovnika, dok je najbolji pojedinac bio Dino Hranj također iz Klenovnika.

Turnir u kartanju bele održan je u staroj školi u Salinovcu, a odazvalo se 20 parova, odnosno 40 kartaša iz Salinovca, Gačica, Stažnjevca, Ivanečkog Vrhovca, Ivanečkog Naselja, Punikvi, Ivanca, Lančič-Knapiča i Druškovca.

Kartalo se po kup sistemu na ispadanje, a treće mjesto osvojili su Stjepan Hudoletnjak i Vladimir Miklošić iz DŠR Salinovec, drugo mjesto je pripalo Copaku i Vizjaku iz Gačica, dok su najbolji kartaši bili Stjepan Četrtek i Vladimir Roginek iz DŠR Salinovec.

Komentari