Samopouzdani Varaždinci do bodova protiv Lokomotive?

Objavljeno: 24.11.2011. 13:17

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Andrej Švoger /Cropix

Varaždinski nogometni prvoligaš, 'okuražen' pobjedom u prošlom kolu protiv Intera u petak se na gostovanje kod Lokomotive odlazi nadigravati i očekuje pozitivan rezultat...

Lokomotiva je mlada ekipa, a trenutno se nalazi na devetom mjestu prvenstvene ljestvice. U prošlom kolu obje su ekipe slavile pa će susret u petak sigurno biti vrlo zanimljiv.

Varaždinci neće previše mijenjati sastav od utakmice s Interom, a vraća im se i kartonirani Sačer, dok je pod upitnikom jedino Golubar koji ima lakšu ozljedu. Ukoliko neće moći, bit će to veliki nedostatak za stručni stožer varaždinskih nogometaša.

Trener Janžek pun je respekta prema ekipi Lokomotive koja je u prošlom kolu izvojevala pobjedu protiv Hajduka.

- Oni su dobra ekipa koja se voli nadigravati, a promijenila je trenera što ih je sigurno diglo. Mi ćemo poduzeti sve da dođemo do bodova - istaknuo je trener Varaždina Branko Janžek.

Ekipa Lokomotive u prvom kolu svladala je Varaždince na domaćem terenu 2-0, a u tom susretu Lokosi su totalno nadigrali domaćine.

U međuvremenu Zagrepčani su dosta oscilirali, a promjenili su i trenera. Marija Tota zamijenio je iskusni Ante Čačić, a plodovi njegovog dobrog rada vidljivi su.

- Čačić je stari lisac koji je svojim iskustvom dobro posložio ekipu. Utakmica će biti interesantna, ali mi se idemo nadigravati – rekao je trener Varaždinaca.

Utakmica se igra u petak na Maksimiru s početkom u 14,30, a vidje ćemo mogu li Varaždinci, uz novo samopouzdanje, i do nove pobjede.

Komentari