Susjedski derbi Varaždin Volleya i Centometala u varaždinskoj Areni

Objavljeno: 24.03.2012. 14:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Odbojkaši Varaždin Volleya u posljednjem ovosezonskom kolu na parketu varaždinske Arene u nedjelju dočekuju Cantrometal iz Črečana. Riječ je o susjedskom derbiju, a varaždinski odbojkaši u susret ulazi puni respekta prema protivniku, no s nadom da mogu stići do bodova...

Varaždinsko-međimurski susret u prvom je dijelu sezone pripao Centrometalu, koji je na domaćem terenu svladao Varaždince 3-1 u setovima.

Ovaj put domaćini su Varaždinci, trenutno dvanaesta momčad lige koja u susret ulazi s imperativom pobjede protiv petoplasirane momčadi lige.

 - Centrometal je vrlo kvalitetan ove sezone što dokazaje peto mjesto na tablici, no bodovna razlika u susjedskom derbiju ništa ne znači. Ukoliko ispoštujemo dogovoreno vjerujem da možemo slaviti- rekao je kapetan Varaždin Volleya Goran Jošić.

Susret počinje u nedjelju u 18 sati, a evantualnim porazom Varaždinci bi bili u vrlo nezavidnoj situaciji.

Naime, Varaždin Volley nalazi se na dvanaestom mjestu s 23 boda, kao i jednaesti Daruvar, dok predposljedni( 13.) Šibenčani imaju 22 boda. Pobjede li Daruvarčani i Šibenčani u svojim susretima Varaždinci također moraju dobiti Centrometal jer bi u protivnom bili predposljednji.

Još se ne zna koliko pa će ekipa ispasti lige, no budu li dvije ekipe išle u niži rang, odbojkaši Tome Pauna, stignuli daruvarski i šibenski odbojkaši do tri boda, u nedjelju također moraju do pobjede da si osiguraju "miran san".

Komentari