NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Sutra bi se nakon utakmice na Poljudu i one u Puli mogli veseliti u Varaždinu

Objavljeno: 15.06.2020. 19:49

Zadnja izmjena: 15.06.2020. 19:57

Pred početak jednog od odlučujućih kola HT Prve lige, ugodan je pogled na prvenstvenu ljestvicu za ljubitelje varaždinskog nogometa te vidjeti da NK Varaždin više nije posljednji.

Nije samo položaj na prvenstvenoj ljestvici jedini dobitak u prva dva kola nakon korona-pauze, u sportskim krugovima sve se više priča o sve boljoj igri, što je još važnije za predstojeće utakmice.

Sutra, u 29. kolu Varaždin gostuje u Splitu kod Hajduka. Kako je Varaždin dobro namučio Dinamo, te remizirao s Rijekom navijači sada očekuju više. Naime, da je igra Hajduka u 27. i 28. kolu bila bolja te nade ne bi bile tako visoke. Naime, Hajduk je jedva pobijedio varaždinske konkurente s dna prvenstvene ljestvice. Inter je pobijedio duboko u sučevoj nadoknadi, a Istra si je, tako reći, sama zabila taj jedini gol na susretu. Sve to daje opravdanu nadu da će varaždinski nogometaši, s pristupom kao protiv Rijeke, izvući bod ako ne i sva tri.

I trener i igrači, s dozom opreza, isto tako najavljuju ovaj susret. Samir Toplak, strateg Varaždinaca forsira uvođenju mentaliteta pobjednika, te bi bod ili pobjeda na Poljudu bila nazapamćeni vjetar u leđa Varaždinu. Osim toga sutra se izravno sastaju i varaždinski konkutrenti - Istra i Inter. Nakon ova dva susreta bit će puno toga jasnije. A, Varaždin možda već  bude na osmom, sigurnom mjestu.

Oba susreta i Istra – Inter i Hajduk – Varaždin počinju sutra u 18,55 minuta. Još jedna dobra vijest za Varaždin je i to da će se susret na Poljudu još uvijek igrati bez gledatelja, tako da je biti rasterećeni pritiska s tribina.

Komentari