Osnovna škola Petrijanec kraj je nastavne godine, uz tradicionalnu svečanu priredbu, obilježila i športskim aktivnostima u kojima su se ekipe učenika završnih razreda natjecale u igrama protiv ekipa učitelja i roditelja, osvojivši prvo mjesto u odbojci.

Svečanost Dana škole obilježena je i tradicionalnom školskom priredbom. Dobrodošlicu prisutnima poželjela je "Vesela livada" školske Dramske družine koja ih je vodila kroz raznolike izvedbe marljivih učenika i njihovih učitelja koji su ih pripremali za nastup. Svojim su se uspjesima, pjesmom, plesom, glumom i recitacijama predstavili učenici od prvog do osmog razreda, uz pratnju članova KUD-a Petrijanec.

Prisutnima se obratila ravnateljica, gđa. Valerija Paljak, nagradivši učenike završnih razreda koji su postigli izvrsne rezultate i promicali ime škole na različitim natjecajima, smotrama i festivalima. Zahvalila je i načelniku Općine Petrijanec gosp. Željku Posavcu na pomoći i sufinaciranju školskih garderobnih ormarića za sve učenike matične škole koji će u sljedećoj školskoj godini dobiti vlastite prostore za odlaganje stvari.

Komentari

13.06.2019. 08:38h Zadnja izmjena: 13.06.2019. 08:38