ŽENSKI NOGOMET KLUB LEPOGLAVA

Teška ozljeda nogometašice na utakmici Lige za ostanak Lepoglava - Viktorija

Objavljeno: 23.07.2020. 10:55

Zadnja izmjena: 23.07.2020. 11:16

Na utakmici 2. kola 1. Hrvatske nogometne lige za žene Liga za ostanak, između Lepoglave i Viktorije iz Slavonskog Broda došlo je teške povrede domaće igračice.

Prema informacijama iz kluba radi se o prijelomu ključne kosti, a u izvješću delegata utakmice Damira Špoljara piše "U 38. minuti igru je zbog povrede napustila domaća igračica br. 8 Lorena Lovrić, prema riječima domaćeg predstavnika odvezena je u Opću bolnicu Varaždin zbog puknuća ključne kosti.". Tako se nastavlja sportki peh i niz ozljeda nogometašica iz Lepoglave.

Prije početka utakmice bio je i još jedna mali problem povezan s korona epidemijom. Naime, jedna od gostujućih igračica je državljanka BIH. "Prije početka utakmice domaći predstavnik tražio potvrdu gostiju da njihova igračica br. 11 Skalić Ajla (državljanka BIH) ima potvrdu da je negativna na Covid-19, što gostujuća predstavnica nije imala, nego je predočila njezinu radnu dozvolu." piše u izvješću delegata Šoljara, a navedena igračica je zatim nastupila u početnom sastavu Vintorije.

Komentari