NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Topak uoči susreta s Osijekom: "Polažem nade u zakon velikih brojeva i ne idemo tamo s bijelom zastavom"

Objavljeno: 04.12.2020. 19:21

Zadnja izmjena: 04.12.2020. 19:26

NK Varaždin do kraja jesenskog dijela sezone dijele još tri kola, a u prvom do njih 14. kolu HT prve lige gostuju u Osijeku. U ostala dva kola dočekuju Hajduk i gostuju u Zagrebu kod Dinama, a tu je i susret Kupa s Rijekom. Sve u svemu teški raspored za klub koji se nalazi na dnu prvenstvene ljestvice.

Sutra, u subotu od 15,00 sati igraju u osječkom Gradskom vrtu s trenutno prvom ekipom lige. Trener Varaždinaca Samir Toplak ima dosta problema s igračkim kadrom jer je dio igrača otpao ili je upitan zbog ozljeda, a neki igrači su se tek vratili iz samoizolacije. Međutim, Toplak je i dalje optimističan.

- Liga je luda. Svjestan sam da je Osijek dobio vjetar u leđa dolaskom Bjelice, dobili su pobjednički mentalitet i to se odmah vidi u rezultatu. Ja polažem nade u zakon velikih brojeva i ne idemo tamo s bijelom zastavom. Očekujem da naši igrači, koji će istrčati na teren, budu hrabri. Osim prvog poluvremena s Istrom nemamo krizu igre. Međutim, bodove ispuštamo na tragikomičan način. Greške koje radimo drugi redovito naplaćuju. U tom pogledu se moramo stabilizirati i popraviti, upozorio je Toplak.

 

 

Komentari