općina bednja

U Bednju stiže novih 40 tisuća eura za modernizaciju nerazvrstanih cesta

Objavljeno: 26.06.2023. 11:05

Zadnja izmjena: 26.06.2023. 11:08

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije je, nakon prijavljenog projekta, dodijelilo Općini Bednja iznos od 40 tisuća eura za modernizaciju nerazvrstanih cesta.

Riječ je o još jednom prijavljenom projektu Općine na sredstva Europske unije, kojih je, u posljednjih nekoliko godina, stiglo u milijunskim iznosima u tu općinu.

- Ovo je samo nastavak naših aktivnosti koje potvrđuju orijentiranost prema EU fondovima. Ovaj projekt još jedan je u nizu uspješnih projekata koji osigurava europski novac za poboljšanje standarda života u našoj općini. Mi zaista imamo veliki broj prometnica na području općine koje zahtijevaju održavanje, poboljšanje ali i novu izgradnju - rekao je načelnik Općine Damir Poljak te ujedno zahvalio Ministarstvu i ministru Šimi Erliću na suradnji.

Upravo je ministar Erlić nedavno na svečanoj sjednici u povodu Dana Općine naglasio kako Ministarstvo i hrvatska Vlada surađuju s općinama, gradovima i županijama, s ciljem osiguravanja ujednačenog regionalnog razvoja, te kako je Općina Bednja iznimno aktivna u korištenju niza programa Ministarstva.

Komentari