zadovoljavajuće opće stanje...

U Knegincu održana sjednica vijeća za prevenciju kriminaliteta - evo glavnih problema i zaključaka

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.04.2018. 13:39

Zadnja izmjena: 11.04.2018. 13:39

Danas je održana 7. sjednica za prevenciju kriminaliteta Općine Gornji Kneginec na kojoj su, uz predstavnike Općine,nazočili predstavnici komunalne tvrtke Knekom, Dječjeg vrtića Bubamara, župe Sv. Marije Magdalene i predstavnik Policijske uprave Varaždinske.

U uvodnom dijelu, sjednicu je otvorio općinski načelnik Goran Kaniški, a izvješće o stanju sigurnosti po strukturi kriminaliteta, prometnih nesreća i narušavanja javnog reda i mira na području Općine Gornji Kneginec podnio je načelnik policijske postaje Varaždin, Krešo Bosak.

Na sjednici je detektirana problematika u prometu i prekoračenju brzine u Topličkoj ulici, nepoštivanje obveznog zaustavljanja ispred pješačkog prijelaza kod osnovne škole Kneginec u vremenu kad učenici dolaze na jutarnju nastavu, te nepropisna parkiranja automobila na javnim površinama i nogostupima.

Kako su istaknuli, opće stanje sigurnosti je zadovoljavajuće u odnosu na proteklo razdoblje, a od prevencijskih mjera istaknuto je postavljanje 24 satnog videonadzora na javnim objektima i frekvnetnim prometnim pravcima ulaska na područje općine Gornji i nadzor prometa od strane djelatnika PP Varaždin.

Komentari