U Lepoglavi održano završno kolo Regionalne lige u sportskom penjanju

Objavljeno: 07.03.2012. 09:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: e-ivanec

U organizaciji Sportsko-penjačkog kluba Direkt Lepoglava u penjačkom centru Turističko kulturno informativnog centra Lepoglava prošlog vikenda je održano završno, 5. kolo Regionalne  lige  u sportskom penjanju.

Natjecalo se ukupno 30 penjača i penjačica, a bilo je postavljeno 12 smjerova.

Penjalo se u tri grupe po 10 penjača, a penjale su se 3 runde po 20 minuta za svaku grupu, plus dodatnih tri puta po 10 minuta za najjače i najupornije penjače.

 U ženskoj konkurenciji natjecalo se 10 penjačica, a dominirale su Zagrepčanke.  Pobijedila je Jasenka Pašalić, druga je bila Kaja Javorić, dok je treće mjesto osvojila Ana Pavić. Od  penjačica iz Lepoglave, Tanja Mravlinčić zauzela je odlično četvrto mjesto, dok Iva Štefičar bila osma.

 U muškoj konkurenciji natjecalo se 20 penjača. Prvo mjesto podijelili su Jurica Levatić  iz Varaždina i Luka Trumbić iz Splita, dok je treći bio Perica Levatić, također iz Varaždina.
 Od penjača iz Lepoglave Ivan Štefičar zauzeo je 10. mjesto, Valentin Mravlinčić bio je 13., a Marko Veseljak 14.

U ukupnom poretku u konkurenciji žena prva je Inga Patarčić, druga Jasenka Pašalić, treća Kaja  Javorić, a od penjačica iz Lepoglave Tanja  Mravlinčić zauzela je visoko peto, a Iva Štefičar 16. mjesto u konkurenciji 29 penjačica.

U muškoj konkurenciji prvi je Jurica Levatić, drugi Marko Rožman, a treći Filip Pečenec. Od predstavnika Lepoglave, Filip Loparić zauzeo je 16. mjesto, Ivan Štefičar 21. mjesto, Tihomir Bregović 39., dok su Valentin Mravlinčić i Marko Veseljak podijelili 25. mjesto u konkurenciji 73 penjača.

Komentari