dodjela nagrada

U Općinu Bednja stigle prestižne međunarodne turističke nagrade - evo o čemu se radi

Objavljeno: 17.11.2019. 18:54

Zadnja izmjena: 17.11.2019. 19:04

Načelniku Bednje Damiru Poljaku, Turističkoj zajednici Trakošćan – Općina Bednja i Muzejskoj ustanovi Dvor Trakošćan u subotu su na završnoj svečanosti Međunarodnog festivala turizma, turističkog filma i krajobraza INTERSTAS održanoj u Hotelu President u Solinu dodijeljene prestižne međunarodne turističke nagrade.

Damir Poljak dobitnik je Posebnog priznanja Zlatni INTERSTAS 2019., kojim je Direktorij INTERSTAS-a i Europske federacije turističkih novinara i pisaca sa sjedištem u Rimu nagradio njegov osobni doprinos u realizaciji kreativnih gospodarskih i infrastrukturnih projekata, koji su stavljeni u funkciju unapređenja i obogaćivanja turističke ponude općine Bednja. Turistička zajednica Trakošćan – Općina Bednja dobitnik je Međunarodne turističke nagrade Zlatni INTERSTAS  za izvrsnost u doprinosu razvoja turizma, čime je valoriziran njen trud na uspješnoj promidžbi Bednje i Trakošćana te u realizaciji brojnih kulturnih događanja u cilju razvijanja prepoznatljive turističke ponude.

Ni biser Hrvatskog zagorja, dvorac Trakošćan, nije ostao bez nagrade. Međunarodni žiri 22. ITF CRO International Tourfilm Festivala, koji je također održan u sklopu središnje manifestacije u Solinu, posebno priznanje festivala dodijelio je za film „Trakošćan – četiri godišnja doba“, autorice Marije Barić u produkciji Dvora Trakošćan.

Komentari