podržite

U petak dođite na turnir u Remetinec i podržite humanitarnu akciju za obnovu izgorjele kuće

Objavljeno: 21.02.2024. 09:32

Zadnja izmjena: 21.02.2024. 09:33

ŠD Remetinec u suradnji s DVD-om Strmec, te uz sudjelovanje ostalih športskih društava na području grada Novi Marof organizira mini malonogometni turnir za obnovu izgorjele kuće Marka Lovrića iz Strmca. 

Turnir će se održati ovog petka, 23. veljače s početkom u 17 sati, a sudjelovat će osam ekipa. 

- Pozivamo sve mještane našeg Remetinca, Strmca, te sve ljude dobre volje, da svojim dolaskom uvelićaju akciju, doniraju koliko mogu, popiju koje piće, jer sva zarada uplaćuje se na račun za obnovu kuće (materijal, te ostale potrepštine). Bit će tu i finog graha i gulaša, sigurno i dobrog nogometa, koji iako je u drugom planu, ne možemo ne spomenuti da će nastupiti trenutno najbolje ekipe iz područja grada Marofa - ističu organizatori.

Na turniru nastupaju: ŠD Remetinec, ŠD Grebengrad - Madžareno, ŠRD Grana, ŠD New Marof City, ŠD Gornje Makojišće, Stolarija Žeger i prijatelji, Batmani, Knauf insulation. Utakmice se igraju po 12 minuta, a izvlačenje parova održat će se sutra pa će raspored i satnice odigravanja utakmica bit će objavljen na stranicama ŠD Remetinec. Sve donacije i sav prikupljen novac od prodaje jela i pića uplaćuje se na račun otvoren za obnovu kuće (za materijal i ostale potrepštine). 

Komentari