NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

U Varaždinu ne priznaju da je Inter favorit u sutrašnjoj utakmici

Objavljeno: 09.08.2019. 07:45

Sutrašnji susret 4. kola 1. HNL izaziva sve veće zanimanje kod varaždinskih ljubitelja nogometa jer Varaždin igra s ekipom Intera, koja se također nalazi na dnu prvenstvene ljestvice, sa samo jednim osvojenim bodom.

Varaždinski vratar Ivan Nevistić smatra da trenutni pogled na prvenstvenu ljestvicu nije realni pokazatelj vrijednosti ekipe NK Varaždin.

- Svi vjerujemo da možemo bolje, siguran je Nevistić. - Ne izgleda dobro s tri poraza na početku prvenstva ali to nije realno svi vjerujemo da možemo bolje. U HNL-u ne možeš nikoga lagano pobijediti, neće biti lagano ali će na kraju sve biti dobro, tvrdi Nevistić. 

Nakon utakmice s Istrom mnogi su prozivali varaždinsku obranu, kroz koju su lagano prolazili Istrini napadači. Trener Varaždinaca Borimir Perković ne misli da je samo obrana kriva za tri pogotka Puljana. - Kad se prime golovi na takav način onda možemo reći da obrana nije dobro odradila svoj posao ali činjenica je da svi trebaju igrati obranu, dodao je Perković na te prozivke. - U svakom segmentu igre ima prostora za napredak. Sad smo u fazi problema ali nećemo tako biti u cijeloj sezoni. Imamo nove igrače ali ih nemamo. Dok se svi oporave i pripreme izgledat će to potpuno drugačije na terenu, siguran je Perković.

Što se utakmice s Interom tiče, poznavatelji nogometa tvrde da su "žuti" iz Zaprešića favoriti. U Varaždinu se nadaju da se te prognoze neće ostvariti i da će sutra osvojiti prve prvoligaške bodove.

- Igrači Intera imaju više iskustva ali i mi imamo dobre igrače, tvrdi Nevistić. - Nekad previše respektiramo naše protivnike. Treba gledati prvo sebe, dodao je Navistić. 

Komentari