UOLL u travnju organizira humanitarnu biciklijadu "Pedalom do zdravlja"

Objavljeno: 27.03.2014. 17:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma (UOLL), u suradnji s Turističkom zajednicom Međimurske županije i Turističkom zajednicom Općine Nedelišće, 5. travnja organizira biciklijadu pod nazivom "Pedalom do zdravlja".

Biciklijada je humanitarnog karaktera, a sav prikupljeni novac od kotizacije i dobrovoljnih priloga bit će uplaćen na račun UOLL-a za potrebe liječenja članova.

Okupljanje je predviđeno u 9:00 sati, a polazak je u 10:00 sati s prostora "Mesapa" u Nedelišću. Kako napominju iz UOLL-a, prijave i plaćanje kotizacije u iznosu od 50,00 kuna odvijat će se od 9:00 do 10:00 sati u prostorijama dvorane Mesap. U kotizaciju je uračunato piće na startu biciklijade, voće, pecivo te topli obrok (grah) u kušaoni vina u Vukanovcu.

Ruta biciklijade je sljedeća: MESAP Nedelišće – Dunjkovec – Slakovec – Dragoslavec Selo – Dragoslavec – Vukovanovec – Kušaona vina Vukov Breg.

Facebook događaj: https://www.facebook.com/events/375359882602159/

Svi zainteresirani sudionici, radi lakše organizacije mogu se prijaviti na e-mail adresu [email protected], uz naznaku imena i prezimena i adrese (jedna osoba može prijaviti više njih uz dostavu podataka). Ukoliko netko od sudionika nije u mogućnosti prijaviti se putem emaila, može se prijaviti i na sam dan biciklijade u prostorijama Mesapa, u razdoblju od 9:00 do 10:00 sati.

Biciklijadom "Pedalom do zdravlja" nastoje se prikupiti financijska sredstva za teško oboljele članove UOLL-a koji boluju od leukemije, mijeloma, limfoma, GIST-a te srodnih hematoloških i onkoloških bolesti.

Komentari