NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Upravo pušteno u prodaju posljednjih stotinjak ulaznica za večerašnji derbi

Objavljeno: 18.05.2019. 10:17

Zadnja izmjena: 18.05.2019. 12:33

Na varaždinskom Korzu od 11,00 sati bit će pušteno u prodaju posljednjih stotinjak ulaznica za večerašnji derbi 2. HNL Varaždin - Šibenik.

Svi oni koji su se dvoumili i nisu do sada stigli nabaviti svoju ulaznicu, imaju posljednju priliku na štandu NK Varaždin na kojem će se uz ulaznice prodavati i navijački rekviziti za današnju utakmicu.

Zapadna tribina rasprodana je već početkom tjedna a ulaznice za istočnu tribinu puštene su u prodaju kada je vremenska prognoza bila povoljnija. Jučer je Varaždinska županija i župan Radimir Čačić otkupio 800 ulaznica za istočnu tribinu za srednjoškolce, a danas posljednje ulaznice idu u prodaju.

"Ukoliko ostane karata prodaja će biti organizirana na Ticket Pointu na sjevernoj strani stadiona. Preuzimanje ulaznica također će biti moguće na Ticket Pointu. Molimo Vas da probate dođi što ranije na stadion kako bi izbjegli gužve, u sklopu stadiona biti će ugostiteljski objekti za osvježenje. Vrata stadiona otvaraju se u 17:30. Parking za gledatelje je na sajmištu u Biškupcu u sklopu autokluba. Bez akreditacija nije moguć parking na P-1 i P-2.", poručuju iz NK Varaždin.

Komentari