Uskoro još jedan liječnički tim u Domu zdravlja u Goričanu

Objavljeno: 28.11.2011. 09:53

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Međimurska županija

Mještani Goričana ubuduće će moći računati na bolju zdravstvenu zaštitu. U Domu zdravlja u Goričanu će naime uskoro početi s radom i drugi liječnički tim obiteljske medicine.

Općina Goričan je obnovila i dogradila Dom zdravlja u Goričanu s ciljem uređenja i osuvremenjivanja liječničke usluge te osiguravanja prostora za još jedan liječnički tim. Investicija je bila vrijedna oko pola milijuna kuna.

Načelnik Općine Goričan Mario Moharić ističe da je resorno ministarstvo odobrilo obavljanje djelatnosti opće odnosno obiteljske medicine za još jedan liječnički tim.

Čakovečki Dom zdravlja već je osigurao tim koji dolazi u Goričan, a trebao bi početi s radom čim iz ministarstva stignu potrebni papiri.

Župan Međimurske županije Ivan Perhoč naglasio je da obnovom ove zgrade liječnička usluga postaje dostupnija i primjerenija današnje vremenu za sve mještane ove općine.

- Ulaganja u zdravstvenu infrastrukturu ne smiju se zanemariti, te investicije poput ove podižu standard življenja i u manjim sredinama – naglasio je Perhoč.

Komentari