Uskoro nova javna rasvjeta u Lepoglavi

Objavljeno: 04.07.2011. 08:59

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Uz postojeće radove na rekonstrukciji niskonaponskih mreža, Grad Lepoglava i varaždinska Elektra kao izvođač započeli su radove na još tri lokacije na području grada, a sa završetkom radova kreće postavljanje javne rasvjete, piše portal Lepoglava.net

Iako je na području Lepoglave do sada puno uloženo u rekonstrukciju niskonaponske mreže, potreba za zahvatom još je postojala u pograničnom području ali i u samom centru grada. Tako su grad Lepoglava i varaždinska Elektra krajem svibnja ove godine sklopili ugovor o radovima u Višnjici i u centru grada na potezu od benzinske postaje prema Rinkovcu i željezničkoj pruzi.

Investicija je vrijedna nešto manje od pola milijuna kuna, od čega grad sudjeluje sa 123 tisuće kuna vlastitih sredstava. Kako je istaknuo gradonačelnik, u interesu je grada da izvođač dovrši radove u najkraćem mogućem roku kako bi krenulo postavljanje javne rasvjete.

Osim toga, prema višegodišnujem programu u tijeku je rekonstrukcija i proširenje niskonaponske mreže i u ostalim dijelovima grada. Program obuhvaća Zlogonje, Višnjicu, Crkovec, Kamenicu, Žarovnicu, lepoglavsku Ves i centar grada.

Komentari