NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Varaždin teško poražen u Zadru, a Glavica isključen zbog psovanja suca

Objavljeno: 27.04.2019. 21:48

Zadnja izmjena: 27.04.2019. 22:03

NK Varaždin izgubio je na Stanovina od ekipe NK Zadar rezultatom 3:0 (1:0), u 22. kolu 2. HNL.

Varaždinci su loše krenuli u susret i već im je u drugoj minuti dosuđen kazneni udarac, kojeg je Župan realizirao. Što je utakmica dalje odmicala bila je sve veća nervoza pa je čak šest igrača NK Varaždina zaradilo žuti karton, redom: Zebić Mario u 30. min  (preoštar start), Perković Dominik u 31. min  (ulazak u teren za igru bez dopuštenja suca), Sambolec Karlo u 49. min  (preoštar start), Jertec Dario u 52. min  (prigovor na odluku prvog pomoćnog suca), Stolnik Marko u 56. min  (manjak poštovanja prema igri), Kolarić Matija u 83. min  (povlačenje suparničkog igrača za dres), piše u službenom izvješću. Također je službeno zabilježeno da je izravni crvemni karton dobio Glavica Dejan u 64. min (prostačko negodovanje rječima glavnom sucu :jebem ti mater u p***u), doslovce stoji u Izvještaju s utakmice, suca Jakova Titlića.

Varaždinski sastav tako će još biti dodatno kažnjen zbog velikog broja opomena i isključenja. Osim toga toliki broj opomena bit će problem i treneru Karačiću za sastavljanje prve jedaestorice u sljedećim susretima.

Jedino dobro za Varaždince što je i konkurent za prvo mjesto 2. HNL Šibenik izgubio u Dugopolju 1:0 te je tako ostala razlika od plus jedan bod za Šibenik.

   

Komentari