Varaždin Volley ekspresno poražen od Rovinja

Objavljeno: 28.01.2012. 21:05

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Odbojkaši Varaždin Volleya nakon prošlotjedne pobjede ekspresno su prizemljeni od odbojkaša Rovinja. Drugoplasirana momčad lige tako je u subotu za sat i pet minuta u varaždinskoj Areni pobijedila Varaždince 3-0 u setovima...

Tokom cijelog susreta Varaždinci su bili indisponirani, a vrlo loš prijem servisa dobro je iskoristila renomirana momčad Rovinja.

Prvi set ekspresno su osvojili gosti, rezultatom 25-12

Početak drugog seta bio je zanimljiv, a Rovinj je imao prednost od plus dva. No, gosti su se ubrzo odvojili na 15-8 i set mirno priveli kraju rezultatom 25-15.

Ni u trećem setu Varaždinci se nisu uspjeli rezultatski približiti. Rovinj je od početka do kraja kontrolirao set ostavivši odbojkaše Tome Pauna na samo 13 poena.

Trener Varaždin Volleya Tomo Paun bio je vidno razočaran uvjerljivim porazom svojih odbojkaša.

- Nisam očekivao tako visok poraz. Jako sam razočaran i moramo se ispričati našim navijačima. Jednostavno u našim glavama imamo očit problem i čeka nas mnogo rada u pripremama za sljedeće kolo- istaknuo je razočarano trener Varaždin Volleya Tomo Paun.

Trener i igrač Rovinja Marin Ivanić za razliku od svog kolege bio je oduševljen pobjedom svoje momčadi.

- Presretan sam, odlično smo odigrali bez forsiranja i zadovoljstvo mi je igrati s takvim igračima- rekao je trener i igrač Rovinja Marin Ivanić.

Odbojkaši Varaždin Volleya i dalje su posljednja momčad lige, a u sljedećem kolu gostuju kod Karlovca.

Komentari