Varaždin Volley na domaćem terenu poražen od Siska

Objavljeno: 14.01.2012. 19:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Odbojkaši Varaždin Volleya nisu uspjeli stići do treće ovosezonske pobjede. Bolji od varaždinskih odbojkaša na parketu varaždinske Arene u subotu bili su renomirani odbojkaši Siska 3-0 u setovima...

Prvi set, rezultatom 25-15 nakon 18. minuta igre osvojili su Sisčani, dok je drugi set bio napetiji.

Odbojkaši Siska tijekom drugog seta imali su prednost od četiri do pet poena da bi Varaždinci u završnici seta uspjeli stići minus jedan. No, snage i koncentacije za nešto više nije bilo pa je set otišao na stranu gosti, 25-22.

Treći set bio je najnapetiji, a nitko se tokom seta nije uspio odvojiti. U sredini seta Varaždinci su održavali poen prednosti, no u samoj završnici Sisčani su prešli u vodstvo i odvojili se na 22-19. Set su tako gosti rutinski priveli kraju, rezultatom 25-22.

Trener Varaždin Volleya Tomo Paun bio je vidno razočaran i frustriran porazom svojih odbojkaša.

- Osjećam se jadno i žao mi je što protiv jačih ekipa odigramo samo jedan do dva seta na visini. Pokušavamo, trudimo se da korigiramo greške u igre, no ne ide nam. Ne ostajem na ništa drugo nego da se okrenemo sljedećem kolu- rekao je trener Varaždin Volleya Tomo Paun.

Gostujući trener Božićević bio je iznenađen lakoćom kojom su njegovi igrači stigli do pobjede.

-Zadovoljan sam maksimalnom pobjedom, a malo sam i iznenađen jer Varaždinci jednostavno nisu bili na nivou. Nakon tri godine uspjeli smo pobjediti u Varaždinu i to je odlično- istaknuo je trener Siska Igor Božićević.

U sljedećem kolu varaždinski odbojkaši gostuju kod odbojkaša Centrometala iz Črečana.


Komentari