čovjek - ključ uspjeha

Varaždinac Antun Vidović hortikulturni je djelatnik godine

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.10.2017. 16:29

Zadnja izmjena: 26.10.2017. 16:35

Antun Vidović, djelatnik varaždinskih Parkova, hortikulturni je djelatnik godine i dobitnik priznanja u sklopu akcije Hrvatske turističke zajednice, Čovjek - ključ uspjeha. Gospodinu Vidoviću priznanje je uručio ministar turizma, Gari Cappelli na sinoćnjoj svečanosti u Malom Lošinju u sklopu tradicionalne manifestacije Dani hrvatskog turizma.

Gospodinu Vidoviću, iza kojeg je 39 godina radnog staža, od čega je 36 godina proveo u Parkovima, te je prije mesec dana otišao u zasluženu mirovinu, nagrada je pripala zahvaljujući iznimnom zalaganju na radu oko uređenja zelenih površina grada Varaždina te nesebičnom prenašanju hortikulturnog znanja na mlade generacije.

- Sretan sam i ponosan što sam uopće bio i nominiran za ovu nagradu, a iznenađen sam i zahvalan za dodijeljeno priznanje za moj cjeloživotni rad kao vrtlara u Parkovima i Gradu Varaždinu. Sretan sam zbog priznanja na nacionalnoj razini, koje je stiglo upravo na kraju mojeg radnog vijeka i koje se poklopilo s odlaskom u mirovinu prije nepunih mjesec dana-  rekao je Vidović.

Komentari