Varaždinac V. Munđar predsjednik ogranka HDZ-a Oberbergische Kreis

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 14.05.2014. 14:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Varaždinac Vlado Munđar, član 5. Temeljnog ogranka Hrvatske demokratske zajednice u Varaždinu, ujedno vlasnik uspješne tvrtke u Engelskirchenu (Oberbergischer Kreis u Njemačkoj), izabran je za predsjednika ogranka HDZ-a u tom njemačkom gradu.

Izbornom skupštinom i osnivanjem ogranka ujedno su započele stranačke aktivnosti HDZ-a u Sjevernoj Rajni i Vestfaliji (NRW). Prema priopćenju sa same osnivačke skupštine ogranka, kojoj je nazočilo pedesetak posjetitelja, Koordinacija HDZ-a za Sjevernu Rajnu i Westfaliju podržala je inicijativu nekolicine mladih Hrvata koji su inicirali osnivanje ogranka te stranke za Oberbergischer Kreis.

U svečanoj atmosferi sjednicu je otvorio predsjednik koordinacije HDZ-a za NRW dr. Veselko Jovanović. Izrazio je zadovoljstvo inicijativom i entuzijazmom mladih stranačkih kolega koji su za prvog predsjednika izabrali dugogodišnjeg člana HDZ-a koji se odlučio ponovno aktivirati u radu stranke.

Svoje iskustvo i zalaganje u stranačkom radu prenio je i konzul Republike Hrvatske u Dusseldorfu Kristijan Tušek, inače podpredsjednik Koordinacije HDZ-a u NRW.

Inače, Vlado Munđar iskusni je stranački djelatnik, član stranke HDZ od 1990. U rodnom Varaždinu,   Munđar je član već spomenutog 5. temeljnog ogranka HDZ-a Grada Varaždina. Zadovoljan njegovim aktivnostima i izborom za predsjednika Ogranka u Oberbergischer Kreis je predsjednik 5. Temeljnog ogranka HDZ-a u Varaždinu Igor Borovec. Borovec ističe da je velika čast imati takvog člana u svojim redovima te da na njegovo znanje i angažman računa i u Varaždinu.

Komentari