Varaždinci remizirali s Ukrajincima, sutra ždrijeb UEFA-e

Objavljeno: 19.06.2011. 10:33

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Nogometaši Varaždina odigrali su prve dvije pripremne utakmice, a sutra u podne očekuje ih ždrijeb pretkola Europske lige.

Varaždinski nogometaši prvi su od hrvatskih prvoligaša krenuli s pripremama, s obzirom da za njih sezona počinje i najranije zbog nastupa u pretkolu Europske lige, prenosi Sportnet.hr.

Tako je već u petak momčad NK Varaždina savladala županijskog ligaša Strmec s 3-1, a strijelci su bili Hojski s dva gola i A. Vuk.

U subotu su pak "krojači" odigrali susret s ukrajnskim prvoligašem Zarjom iz Luganska i remizirali 2-2. Strijelci su bili Vugrinec i Šafarić.

U ponedjeljak s početkom u podne u sjedištu UEFA-e održava se i ždrijeb prva dva pretkola Europske lige. NK Varaždin kreće od prvog pretkola, gdje je 12. nositelj, a jedini od poznatijih protivnika je ljubljanska Olimpija. Od potencijalnih protivnika tu su primjerice još i mađarski Paksi SE, albanska Vlaznia ili crnogorska Zeta.

- Nadam se jedino da ćemo izbjeći Slovence, mislim da bi nam oni mogli biti problem - izjavio je trener Varaždinaca Toplak za Sportnet.

Utakmice prvog pretkola igraju se već 30. lipnja i 7. srpnja.

evz/Sportnet.hr

Komentari