Varaždinska stolnotenisačica Nina Ratajec najbolja kadetkinja Hrvatske

Objavljeno: 14.05.2012. 12:37

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Nakon sjajnih rezultata u kategoriji seniorki i mlađih kadetkinja, stolnotenisačice Varaždina ovog vikenda ostvarile su još jedan odličan uspjeh. Naime, na TOP-u 12 najboljih kadetkinja Hrvatske održanom u Osijeku, titulom najbolje okitila se Varaždinka Nina Ratajec...

Nakon poraza u drugom kolu od Osječanke Justine Mihaljević, Dina Ratajec nizala je pobjedu za pobjedom te drugi poraz ostvarila tek u posljednjem kolu od Vlatke Vrdoljak iz Vinkovaca, no to nije utjecalo na konačan rezultat jer je Ratajčeva već ranije izborila prvo mjesto.

Drugo mjesto osvojila je Ema Toplek iz Šenkovca, dok je treća bila Zadranka Matea Ombla iz Jadere.

Druga varaždinska predstavnica Mihaela Brodar, koja je na turnir upala kao rezerva, opravdala je svoje mjesto među 12 najboljih kadetkinja Hrvatske.

Unatoč pozitivnom skoru završila je tek na osmom mjestu zbog lošeg omjera dobivenih i izgubljenih setova pa se našla u krugu s još nekoliko igračica te zauzela posljednje mjesto u krugu.

Brodareva će i naredne sezone ostati u kategoriji kadetkinja pa su od ostvarenog plasmana znatno važnije ostvarene pobjede kojima će Mihaela poboljšati svoj plasman na ranglisti te time dobiti šansu da izbori mjesto u kadetskoj reprezentaciji Hrvatske.

Komentari