Varaždinska Županija podržala Jozinovića na mjestu direktora Piškornice

Objavljeno: 29.03.2012. 11:22

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Na jučer održanoj 22. sjednici Županijske skupštine Varaždinske županije prihvaćen je prijedlog zaključka o predlaganju člana Uprave Mladena Jozinovića kao direktora trgovačkog društva "Piškornica", Regionalnog centra za gospodarenje otpadom sjeverozapadne Hrvatske.

Provedbi postupka imenovanja Mladena Jozinovića za novog člana Uprave prethodilo je predstavljanje poslovnog iskustva kao i drugih radnih referenci dosadašnjeg savjetnika Uprave i koordinatora projekta "Piškornica“.

>>Varaždinska županija još nije potvrdila šefa RCGO Piškornica
>>Piškornica će prva gospodariti otpadom s okolišnom dozvolom

Do sada su njegovo imenovanje usvojile Županijske skupština Međimurske županije, Krapinsko-zagorska i Koprivničko-križevačka, a nakon što je imenovanje usvojila Županijska skupština Varaždinske županije, očekuje se da isto slijedi i na sjednici Općinskog vijeća općine Koprivnički Ivanec.

Nakon toga bit će sazvana sjednica Skupštine društva „Piškornica“ d.o.o., koja mora donijeti odluku o imenovanju Jozinovića za novog člana Uprave.

Inače, komisija za izbor i imenovanja, u funkciji tijela koje predlaže imenovanja koja nisu u nadležnosti drugih predlagatelja, na sjednici održanoj 16. ožujka ove godine predložila je Mladena Jozinovića dipl.ing.prom. za člana Uprave društva-direktora.

Za obavljanje spomenute funkcije predložen je temeljem njegovog dosadašnjeg poslovnog iskustva kao savjetnika Uprave i koordinatora projekta "Piškornica" te drugih radnih referenci koje se mogu iščitati iz njegovog životopisa.

Naime, Jozinović (rođen 5. svibnja 1980.) je radio kao konzultant za medije i marketing u danskoj grupaciji Ramboll, bio je stručni suradnik Vukovarsko-srijemske županije, član uprave tvrtke A.S.A. usluge za zaštitu okoliša, a uskoro će magistrirati na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Komentari