Varaždinskim Toplicama nagrada „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“

Objavljeno: 17.03.2015. 14:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Arhiva eVaraždin.hr/A. Švoger

Grad Varaždinske Toplice zajedno s Krapinskim Toplicama i Sv Martinom na Muri, dobitnik je nagrade „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“ u kategoriji destinacije s toplicama.

Nagradu tradicionalno dodijeljuje  Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Institutom društvenih znanosti „Ivo Pilar“ i Hrvatskom turističkom zajednicom.

Navedene institucije su tijekom turističke sezone 2014. proveli tradicionalnu akciju u kojoj se nagrađuju najbolje hrvatske turističke destinacije, hoteli, marine, kampovi i plaže te ustanove, institucije, udruge i pojedinci koji doprinose unapređenju kvalitete i konkurentnosti hrvatske turističke ponude.

Nagrade su dodijeljene tijekom tradicionalne međunarodne HTI Konferencije industrije zdravstvenog turizma čiji je suorganizator Hrvatska gospodarska komora.

Nagradu je u ime Grada Varaždinskih Toplica primila gradonačelnica Goranka Štefanić, koja je u Krapinske Toplice stigla u pratnji zamjenika Nedeljka Mihalića.

Ova nagrada nam puno znaći jer dokazuje da gospodarska budućnost Varaždinskih Toplica kao Grada zdravstvenog, kulturnog i rekreativnog turizma očigledno nije upitna - rekla je gradonačelnica primajući priznanje na svečanosti u hotelu Krapinske Toplice.  
 

Komentari