Varteks Di Caprio izgubio praktički dobivenu utakmicu protiv Marine Kaštela

Objavljeno: 22.03.2012. 08:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Nakon stečene prednosti u prvom dijelu, rukometaši Varteks Di Caprija sve su uspjeli prosuti u nastavku pa su Kaštelani kući iz varaždinske Areni otišli s dva boda. Zaostali susret odigran u srijedu završio je 31-29 za Marinu Kaštela...

Obje momčadi u susret su ušle vrlo koncentrirano, a prednost od jednog pogotka do 10. minute bila je na strani Varteksovca, dok su gosti stizali rezultat. U nastavku su rukometaši Vladimira Vujovića prednost digli na 7-5, da bi se u pet minuta kasnije lagano odvojili na plus tri.

Varteks Di Caprio održavao je stečenu prednost, a u samoj završnici prvog dijela gostima su isključena dvojica igrača što su varaždinski rukometaši iskoristili te se odvojili  na 17-12. Kaštelani su u posljednjim sekundama smanjili pa se rezultatom 17-13 otišlo na odmor.

U drugoj polovini prvog dijela posebno se istaknuo Domagoj Babić sa sedam pogodaka i dvije asistencije na čijim je "krilima" i ostvarena prednost.

U drugo poluvrijeme Varteksovci su ušli dobro i do 35. minuti prednost digli na plus pet, no Kaštelani su iskoristili pogreške domaće ekipe i četiri minute kasnije smanjili na 19-17.

U 40. minuti  isključen je Peček, a s igračem više gosti su se približili na samo pogodak, da bi kasnije uspjeli izjednačiti na 22-22.  U 47. minuti pri vodstvo 23-22 za Krojače isključen je Brdar što kaštelanski rukometaši iskoristili i serijom 3-0 poveli 23-25.

U završnici susreta gosti su održavali pogodak do dva prednosti i prednosti i u jednom trenutku digli na plus tri, no puleni Vladimira Vujovića do kraja su smanjili na minus dva pa je susret završio 31-29 za Marinu Kaštela.

Najviše pogodaka u pobjedu gostiju, 12 ugradio je Tomislav Radnić, dok je kod Varteks Di Caprija najistaknutiji bio Domagoj Babić s devet pogodaka.

Trener varaždinskih rukometaša Vladimir Vujović bio je ljut na svoje rukometaše što su dopustili da im pobjeda skliznula z ruku.

- Jednostavno izgubili smo dobivenu utakmicu. Moji igrači kao da nisu ni željeli pobijediti što mi je neshvatljivo- rekao je trener Vujović.

Za razliku od varaždinskog trenera, njegov kolega bio je sretan što je njegova momčad stigla do dva boda.

- Pokazalo se da imamo karakter. U drugom dijelu smo se zaustavili Varteksovce, posebno Babića i Prolu i tu je bio ključ naše pobjede- istaknuo je trener Marine Kaštela Ante Jureški.

U sljedećem kolu rukometaši Varteks Di Caprija gostuju u Karlovcu.

 

Varteks Di Caprio: Žitnjak, Hlapčić, Marčec 1, Babić 9(2), Trojko, Brdar 3, Marenčić, Rodik 2, Svetec 4, Varšić, Žnidarić, Jagodić 1, Ašanin (12 obrana), Peček 1, Tači, Prole 8, Trener: Vladimir Vujović

Marina Kaštela: Pepur, Bujas 7, Topić 4, Krokar, Javorčić, Babić, Bujas, Jukić 1, Radnić 12, Družijanić (13 obrana), Vukić, Nenadić 7, Trener: Ante Jureški

Komentari