Varteks Di Caprio tijesno izgubio od Dubrave

Objavljeno: 04.03.2012. 09:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Rukometaši Varteks Di Caprija u subotu su doživjeli četrnaesti prvenstveni poraz. Nakon 45 minuta ravnopravne borbe u varaždinskoj Areni, Varteksovci su pokleknuli pa je Dubrava na kraju slavila, rezultatom 34-32...

Varteksovci su dobro ušli u susret i na samom početku poveli 3-1, no gosti rade seriju 3-0 i prelaze u vodstvo. Od tada pa do kraja prvog dijela rukometaši Dubrave održavali su prednost od jednog pogotka pa se rezultatom 11-12 otišlo na odmor.

U drugi dio varaždinski rukometaši su ušli bolje i u 35. minuti poveli 15-14. U nastavku se prednost od pogotka selila s jedne na drugu stranu, no u središnjici drugog poluvremena gosti su iskoristili pogreške domaće momčadi te prednost digli na 25-22. U 53. minuti rukometaši Dubrave su se uspjeli ozbiljnije odlijepiti na plus pet što je u samoj završnici bila prevelika razlika za Varaždince, koji su do kraja susreta uspjeli smanjiti na minus dva. Završilo je 34-32 za Dubravu.

Najefikasniji kod gostiju bio je Tomislav Bešlić s devet postignutih pogodaka, a pobjedi Dubrave uvelike je doprinio vratar Igor Totić koji je skinuo čak 20 lopti. Najsvijetlija točka Varteks Di Caprija bio Domagoj Babić koji je mrežu gostiju zatresao sedam puta.

Trener Varteks Di Caprija Vladimir Vujović istaknuo je da se njegova ekipa praktički sama pobijedila.

- Zovemo time out i nešto se dogovorimo, a napravimo nešto totalno suprotno. Previše je propusta bilo u obrani, a ni vratari nisu bili na visini pa tu i u našim „glavama“ treba tražiti uzroke ovog poraza- rekao je nezadovoljno trener Varteks Di Caprija Vladimir Vujović.

Za razliku od Vujovića njegov kolega, a ujedno igrač Dubrave Hrvoje Horvat bio je presretan devetom prvenstvenom pobjedom svoje momčadi.

- Očekivali smo tvrdu utakmicu i tešku utakmicu te je ona uistinu i bila takva. No, odlični vratar uvelike nam je pomogao u ovoj pobjedi koja nam mnogo znači – rekao je trener i igrač Dubrave Hrvoje Horvat.

U sljedećem kolu, koje je na rasporedu već u srijedu varaždinski rukometaši  gostuju u Bjelovaru kod istoimenog domaćina.

Varteks Di Caprio- Dubrava 32-34 (11-12)

Varteks Di Caprio: Žitnjak, Hlapčić, Marčec 6, Babić 7, Brdar 1, Žnidarić, Marenčić, Rodik 3, Svetec 3, Varšić, Trojko 1, Jagodić, Ašanin (14 obrana), Peček 5, Tači, Prole 6, Trener: Vladimir Vujović

Dubrava: Kelemen, Valentaković, Vozab 2, Prka, Stojisaljević 5(4), Vida 1, Bešlić 9, Dumenčić, Badžek, Gulsun 2, Gotovac 2, Hadrović, Totić (20 obrana), Kljajić 4, Pipinić 6, Trener i igrač: Hrvoje Horvat 3

 

Komentari